Over REKO

Zeeftechniek, standaard of op maat

U zoekt een geschikte techniek om vaste delen uit afvalwater, proceswater of andere vloeistoffen af te scheiden en/of te wassen. Hiervoor levert REKO een reeks standaard producten, zoals statische- en vibrerende zeefbochten,trommelzeven en hydrocyclonen. Maar we ontwerpen en bouwen ook apparatuur op maat, altijd in nauw overleg met de klant. Zo nodig doen we eerst proefnemingen op locatie met speciaal daarvoor beschikbare testapparatuur.

Schroeftransport

Voor het transporteren en eventueel ontwateren van zeefgoed, slib, afval en andere vaste delen levert REKO schroefproducten, zoals asloze transportschroeven, schroefseparatoren en ontwateringspersen. Ook deze producten kunnen speciaal voor uw proces worden ontworpen en gebouwd.

Wereldwijd, in vrijwel iedere industrie

REKO producten worden wereldwijd in diverse industrieën toegepast: van de voedingsmiddelenindustrie tot afvalrecycling, van de chemische industrie tot waterzuiveringsinstallaties. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zeef- en transporttechniek hebben wij referenties in de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Kwaliteit en service

Wij vervaardigen onze producten in Nederland met de modernste ontwerp- en productietechnieken. Ook heeft REKO de nodige expertise om apparatuur te ontwerpen en te bouwen conform specifieke Europese Richtlijnen, waaronder de ATEX richtlijn. REKO’s eigen serviceafdeling zorgt voor technische ondersteuning en onderhoud op locatie.

REKO Industrial Equipment B.V.

In 1964 opgericht als handelsmaatschappij in industriële producten, ontwikkelen we al vanaf 1980 een reeks eigen producten op het gebied van zeef- en transporttechniek. REKO is gevestigd in Stellendam, Nederland.
De Duitstalige markt bedienen we vanuit ons kantoor in Füssen, Duitsland en daarnaast zijn we vertegenwoordigd in diverse andere landen.

REKO productoverzicht

ALFRA en WEITKOWITZ gereedschappen

REKO vertegenwoordigt voor Nederland het ALFRA ponsprogramma en het WEITKOWITZ programma van kabelschoenen en persgereedschappen. Dit zijn uitgebreide programma’s voor ponsgereedschappen, ponsmachines, kabelschoenen en persgereedschappen voor de elektrotechnische markt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.
www.alfra-nederland.nl